Herkullinen hummus

Herkullisten linssipullien seuraksi veivasin elämäni ensimmäistä kertaa hummusta. Tätä hummusta toinen Paistikas kommentoi sanomalla, ettei ole aiemmin oikein ymmärtänyt, mikä hummuksessa on niin ihmeellistä, mutta tässä on makua. Lisäksi keitin bulguria ja paistoin nopeasti pannulla vähän kasviksia. Nam, vaikka itse sanonkin!

Hummuksesta unohtui ottaa kuva (oli kai liian kiire syömään sitä), joten tässä taas talvimaisemaa Kuopiosta.



Hummus

2 prk valmiita kikherneitä
2-3 rkl tahinia
sitruuna/limemehua (ehkä 3 rkl mutta voi olla että enemmänkin)
rypsiöljyä (ehkä sitäkin noin 3 rkl mutta mahdollisesti enemmänkin)
ripaus suolaa

Huuhtele kikherneet. Surauta kikherneet, tahini ja sitrusmehu esim. sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. (Maista ja lisää tahinia tai mehua tarvittaessa.)
Mausta suolalla. Lisää öljy ja surauta jälleen. (Maista taas. Lisäile tahinia, sitrusmehua tai öljyä tarpeen mukaan.)

Kommentit

Suositut tekstit

Seuraa Instagramissa @kuudespaisti