Spaghettia, pikkutomaatteja ja vihreää parsaa

Pärnussa söin pari kertaa pastaa, ja pastaa teki mieli myös kotiinpalattua. Kehittelin tämän nopean, keväisen kasvispastan, johon tulee vain pari raaka-ainetta. Todella helppoa, nopeaa ja herkullista!



Spaghettia, pikkutomaatteja ja vihreää parsaa

kahdelle

1 nippu (500g) parsaa
1 rasia (250g) pikkutomaatteja
vähän öljyä
yrttejä
suolaa & pippuria
ripaus sokeria
parmesaania
spaghettia

Laita pastavesi kiehumaan. Kun vesi kiehuu, lisää spaghetti ja keitä al denteksi.
Sillä välin kuumenna pannulla tilkka öljyä ja lisää paloitellut parsat.
Paista pari minuuttia ja lisää sitten myös puolitetut pikkutomaatit.
Mausta ja paista vielä muutama minuutti, kunnes parsat ja tomaatit ovat pehmenneet.
Ota pastan keitinvettä vähän talteen, valuta pasta ja lisää se pannulle. Sekoita ja lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.
Siirrä lautasille ja raasta päälle parmesaania.

Kommentit

Suositut tekstit

Seuraa Instagramissa @kuudespaisti