Paistettua kananmunaa ja vihreää parsaa

Vappu meni, mutta parsasta voi toki iloita edelleen. Maailman yksinkertaisin ja nopein arki-illan ruoka syntyy kananmunista ja parsasta. Parsat voi paistaa pannulla tai uunissa, kananmunat kypsyvät pannulla parissa minuutissa. Voiko enää yksinkertaisempaa olla?



Paistettua kananmunaa ja vihreää parsaa

kahdelle

nippu (500 g) vihreää parsaa
parmesaania
4 kananmunaa
ripaus suolaa
öljyä

Pese parsat, napsaise tyvestä kuiva osa pois ja levitä pellille. Raasta päälle parmesaania ja paista 225 asteessa n. 15-20 minuuttia.

Kuumenna valurautapannu. Riko kananmunat yksitellen lasiin ja hulauta siitä pannulle. Riko munien rakennetta pannulla lastan avulla. Paista pari minuuttia, niin että munat ovat kypsiä mutta meheviä. Ripota päälle vähän suolaa.

Kommentit

Suositut tekstit

Seuraa Instagramissa @kuudespaisti