Piadina
Italian innoittamana olen tehnyt pariin otteeseen piadinoja. Kyseessä on mitä helpoin, nopein ja muunneltavin ruoka, vähän kuin quesadilla, mutta italialaisin täyttein. Periaatteessa piadinaan on ihan oma, ohut leipänsä, mutta kesällä tekemieni havaintojen mukaan se muistuttaa sen verran läheisesti tortillaa, että käytin niitä ja hyvin toimi.
Täytevaihtoehtoja on alla kaksi: parmankinkku-brie sekä tomaatti-cheddar. Italiassa söin myös sienitäytteisen piadinan, joka sopisi loistavasti syksyyn. Lisää täytteitä voi ideoida aivan vapaasti: klassinen tomaatti-mozzarella toimisi varmasti eikä mozzarella riitele parmankinkunkaan kanssa...
Täytevaihtoehtoja on alla kaksi: parmankinkku-brie sekä tomaatti-cheddar. Italiassa söin myös sienitäytteisen piadinan, joka sopisi loistavasti syksyyn. Lisää täytteitä voi ideoida aivan vapaasti: klassinen tomaatti-mozzarella toimisi varmasti eikä mozzarella riitele parmankinkunkaan kanssa...
Piadina
tortilloita
rucolaa seuraksi
Crudo e brie:
tortilloita
rucolaa seuraksi
Crudo e brie:
- parmankinkkua
- briejuustoa
- salaattia
Pomodoro e cheddar
- 1 pienehkö tomaatti viipaleina
- raastettua cheddaria
- salaattia
Täytä tortilla haluamallasi täytteillä. Taita se puoliksi ja paista molemmin puolin kuumalla pannulla. Tarjoile rucolan kanssa.
Täytä tortilla haluamallasi täytteillä. Taita se puoliksi ja paista molemmin puolin kuumalla pannulla. Tarjoile rucolan kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti