Avokado-maissisalaatti

Kesä on täällä! Lyhythihainen pusero riittää, kun viilettää kickbikella auringonpaisteessa helmat hulmuten. Ja ruoka: Parsaa! Salaatteja! Maissintähkiä! Kesäkurpitsaa! Voi syödä parvekkeella!

Istuin parvekkeella lukemassa italialaisia ruokalehtiä ja poimin sieltä tämän ohjeen. Alkuperäiseltä nimeltään hän on insalata con mais e avocado, siis suoraan suomennettuna avokado-maissisalaatti. Tämä salaatti sopii erityisen hyvin alkukesään, kun vielä saa hyviä avokadoja. Se sopisi varmasti hyvin myös grilliruoan kaveriksi.




Avokado-maissisalaatti

1 purkki maissia
1 pieni tai 1/2 iso punasipuli
400 g pikkutomaatteja (voi olla erivärisiä)
2 avokadoa
1 limen mehu

Hienonna punasipuli todella pieneksi. Laita se maissin kanssa kulhoon ja puserra päälle limenmehu. Puolita pikkutomaatit ja lisää ne kulhoon. Kuutioi avokadot ja lisää ne viimeisenä. Sekoita varovasti.

Kommentit

Suositut tekstit

Seuraa Instagramissa @kuudespaisti