Parsakaali-tomaatti-fetapasta

Etsiskelin mukavaa kasvispastan ohjetta ja törmäsin Maku-lehden sivuilla 52 Weeks of Deliciousness -blogin parsakaali-tomaatti-fetapastaan. Bloggari mainitsi santsanneensa pariinkin otteeseen, joten pitihän sellaista pastaa kokeilla. Ja kyllä kannatti. Santsata ei tarvinnut, koska teimme valmiiksi varsin muhkeat annokset, mutta hyvä niin, koska ruoka oli todellista herkkua. Veikkaisin, että tällä voisi jopa käännyttää parsakaalinvastustajankin...



Parsakaali-tomaatti-fetapasta

kaksi suurta annosta

spaghettia
1 parsakaali tai 450 g pakasteparsakaalia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
öljyä
chiliä (miulla peperoncinohiutaleita)
sitruunamehua
aurinkokuivattuja tomaatteja pieninä kuutioina
auringonkukansiemeniä
fetaa

Laita pastavesi kiehumaan. Silppua sillävälin sipulit (ja parsakaali, jos et käytä pakasteparsaa).
Kun vesi kiehuu, lisää pasta kypsymään.
Kuumenna öljy pannussa ja lisää parsakaali. Kääntele hetki, alenna lämpöä ja lisää sipulit. Sekoittele keskilämmöllä niin että sipulit kuullottuvat. Mausta chilillä ja sitruunamehulla.
Siivilöi pasta ja sekoita se pannulla oleviin kasviksiin. Lisää aurinkokuivatut tomaatit, auringonkukansiemenet ja murusteltu feta.

Kommentit

Suositut tekstit

Seuraa Instagramissa @kuudespaisti