Uudenvuoden herkkupöytä

Uusi vuosi on jo nurkan takana, ja meillä sitä juhlitaan tietysti myös hyvällä ruoalla. Miusta on ihanaa koota pöytä täyteen kaikenlaisia herkkuja ja napostella siitä kiireettä viinilasin kanssa. Sillä idealla tämäkin pöytä on katettu. Muuntele mitä haluat ja lisää omiasi, jotta saat oman herkkupöytäsi.

Hyvää uutta vuotta 2016!



Herkkupöydän juustot

- mozzarella di bufala
- pehmeä vuohenjuusto
- sinihomejuusto
- piave (tai parmesaani)
- luostari

Kasviksia

- pikkutomaatteja
- artisokansydämiä
- rucolaa

Lihaa, leipää ja pähkinöitä

- crudo e melone eli parmankinkkua käärittynä cantaloupemelonin ympärille
- paahdettuja ja suolattuja cashweita
- ruisnachoja
. patonkia



Lämmin luumu-fetasalaatti

luumuja
fetaa
rucolaa
kesäkurpitsaa
cashweita
pikkutomaatteja
öljyä
voita
sokeria
suolaa

Lohko luumut, puolita pikkutomaatit ja viipaloi kesäkurpitsa.
Huuhtele rucola ja laita se lautasille. Murustele päälle fetaa.
Paista ensin kesäkurpitsansiivut kuumalla pannulla pienessä öljytilkassa. Lisää ne salaattiin.
Lisää pannulle hieman voita ja paista luumut nopeasti. Mausta sokerilla niin, että sokeri sulaa pannulle. Lisää salaattiin.
Lisää pannulle viimeisenä pikkutomaatit ja anna hautua hetki matalalla lämmöllä. Lisää nekin sitten salaattiin. Viimeistele salaatti casheweilla.

Kommentit

Suositut tekstit

Seuraa Instagramissa @kuudespaisti