Spaghetti con piselli (siis hernepasta)
Herneet kuuluvat loppukesän herkkuihin. Eniten tykkään herneistä ihan sellaisinaan, suoraan palkosta, mutta nyt heräsi into tehdä niistä jotain ruokaakin. Kaivoin siis jälleen kerran esiin Aglio&Olion, pastaraamatun, ja sieltä löytyi spaghetti con piselli. Yksinkertainen ja nopea arkiruoka, jonka ohjetta muuttelin hieman.
Spaghetti con piselli
kahdelle
spaghettia
n. 1 litra herneitä
1 kevätsipulinvarsi
1 valkosipulinkynsi
sale&pepe
timjamia
parmesaania
Laita reilu puolet herneistä pieneen kattilaan vesitilkan kanssa. Keitä hetki, niin että herneet pehmenevät. Soseuta sauvasekoittimella.
Kuullota pannulla hienonnettua kevät- ja valkosipulia. Lisää hernesose sekä loput herneet. Mausta.
Kaada kypsä spaghetti pannulle ja sekoita. Lisää tarvittaessa hieman öljyä ja pastan keitinvettä.
Jaa lautasille ja raasta päälle parmesaania.
spaghettia
n. 1 litra herneitä
1 kevätsipulinvarsi
1 valkosipulinkynsi
sale&pepe
timjamia
parmesaania
Laita reilu puolet herneistä pieneen kattilaan vesitilkan kanssa. Keitä hetki, niin että herneet pehmenevät. Soseuta sauvasekoittimella.
Kuullota pannulla hienonnettua kevät- ja valkosipulia. Lisää hernesose sekä loput herneet. Mausta.
Kaada kypsä spaghetti pannulle ja sekoita. Lisää tarvittaessa hieman öljyä ja pastan keitinvettä.
Jaa lautasille ja raasta päälle parmesaania.
Kommentit
Lähetä kommentti