Aatonaaton kanasalaatti

Tämä salaatti kulkee aatonaaton kanasalaatin nimellä, koska sitä syötiin ensimmäisen kerran - yllätys yllätys - jouluaatonaattona. Jouluaatonaatto, 23.12. on se päivä, johon kuitenkin keskittyy se kaikkein suurin kiire, vaikka etukäteen olisikin tehnyt jouluvalmisteluja. Siksi sen päivän ruoka ei saa enää vielä kovin paljon a) aikaa tai b) energiaa. Pizzakuski on myös saanut töitä aatonaattona, mutta jos vielä haluaa tehdä ruoan itse, niin tämä sopii tilanteeseen erinomaisesti. Olen kirjoittanut muistivihkooni tämän kohdalle "Kahdelle jouluvalmisteluista väsyneelle White Christmasin kera." Toimii.

Tämän myötä Kuudes paisti käy joulunviettoon ja toivottaa kaikille hyvää joulua.



Aatonaaton kanasalaatti

3 ohutta tai yksi isompi broilerinfilee
sale, pepe, sitruunamehua, timjamia tai rosmariinia, mitä kaapista löytyy
1 pkt sekalaisia salaatteja
aurinkokuivattuja tomaatteja
sitruunamehua
pikkutomaatteja
parmesaanilastuja
sekalaisia siemeniä

Paista broilerinfilee(t) pannulla ja mausta ne mielesi mukaan.
Pese salaatit ja laita ne kulhoon.
Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit kuutioiksi ja lisää ne salaattiin. Myös öljyä saa mennä mukaan.
Puolita pikkutomaatit ja lisää nekin salaattiin.
Mausta sitruunamehulla.
Viipaloi broilerinfilee(t) ja lisää ne salaattiin. Vuole parmesaanista lastuja. Viimeistele salaatti parmesaanilastuilla ja sekalaisilla siemenillä.

Kommentit

Suositut tekstit