Kanafetasalaatti

Pari muuton jälkeistä päivää hupsahtivat yllättäen muuttolaatikoiden purkamiseen, huonekalujen siirtelyyn, asioilla juoksemiseen jnejne. Siksi ruokailu oli hetken aikaa ulkoistettu ( --> Hesburgerin autokaista). Sitten oma keittiö alkoi houkuttaa. Yhtenä iltana keitimme pastaa ja sekoitimme siihen Italiantuliaista, crema di pomodoroa. Toisena iltana syntyi salaatti.



Kana-fetasalaatti

4 annosta (kahdelle kahdeksi illaksi)

3 broilerinfilettä
tuoretta rosmariinia
chiliä
sale&pepe
öljyä
sitruunamehua
1 kesäpunasipuli
1 pkt fetaa
runsaasti erilaisia salaatteja
herneenversoja

Ruskista kanafileet, mausta, lorauta vähän sitruunamehua ja jätä kannen alle hautumaan. 
Kokoa salaattipohja: erilaisia salaatteja, herneenversoja, hienonnettua kesäpunasipulia ja kastikkeeksi öljyä+sitruunamehua. 
Jos feta ei ole valmiiksi kuutioina niin nyt sen voi kuutioida. Lisää salaattiin. 
Paloittele myös kypsät kanat ja lisää annoksen päälle. 
Nomnom. Ei hirveästi haittaa, jos syödään lämpimänä kesäiltana parvekkeella viinin kanssa. 

Kommentit

Suositut tekstit

Seuraa Instagramissa @kuudespaisti